Medarbejdere

Ivan Langmach Jacobsen

Ivan Langmach Jacobsen

Stifter og ejer

Kontakt Ivan på 24 45 45 11

Langmach Ribe blev stiftet i 2015 og er ejet af Ivan Langmach Jacobsen. Ivan har næsten 20 års erhvervsfaring med rådgivning inden for brand og sikring fra tidligere stillinger i Willis I/S, Forsikring og Pension samt Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut. Ivan er uddannet bygningskonstruktør med videreuddannelse indenfor bl.a. forsikring, tyverisikring samt en CFPA brandteknisk diplomuddannelse.

Rasmus Skov Jensen

Rasmus Skov Jensen

Bygningskonstruktør

Kontakt Rasmus på 51 86 66 87

Rasmus Skov Jensen er bygningskonstruktør med en baggrund som tømrer. Rasmus har siden 2018 været ansat som studentermedhjælper i Langmach Ribe, men er nu blevet en fast del af Langmach Ribe

Gitte Langmach Jacobsen

Gitte Langmach Jacobsen

Projektkoordinator

Kontakt Gitte på 23 31 84 82

Gitte Langmach Jacobsen er cand. pæd. soc. med fokus på uddannelse herunder vejledning og unge på kanten af samfundet. Gitte har en bred viden om kreativitet og innovationsprocesser samt relationerne mellem mennesker og organisationer. Hun er derudover uddannet folkeskolelærer med dansk, samfundsfag og specialpædagogik som linjefag. Gitte er ansat som projektkoordinator og varetager ligeledes den daglige administration.

Isabella Loklindt Jacobsen

Isabella Loklindt Jacobsen

Skolemedhjælper

Isabella Loklindt Jacobsen er Langmach Ribes skolemedhjælper. Hun går i 7. klasse og hjælper med forskellige små opgaver én gang om ugen.