Samarbejdspartnere

Guide2know

Guide2know er vores IT-leverandør indenfor e-learning. De har udviklet digital læring til både offentlige og private virksomheder siden 2008, og er blandt de mest erfarne i branchen.

www.guide2know.dk

Danske Risikorådgivere

Danske Risikorådgivere er en forening af professionelle rådgivere inden for forsikring, sikring og arbejdsmiljø ansat i offentlige og private virksomheder.

Danske Risikorådgiveres medlemmer arbejder hver dag med at identificere og vurdere risici, sikre mennesker og værdier og forebygge skader og ulykker. Danske Risikorådgiveres formål er at udbrede kendskabet til og være forum for risikostyring i Danmark.

www.danskerisikoraadgivere.dk

INSUBIZ

Langmach Ribe ApS samarbejder med Insubiz omkring risk management moduler, som bidrager med at give virksomheder eller kommuner  indblik i udvalgte risikoområder som brand, tyveri, overfald, legepladsuheld osv., så det dels giver risk manageren i organisationen mulighed for prioritering af indsatsen de steder, hvor det giver mest mening og dels skaber en processtyring på den løbende kontrol af de nødvendige indsatser.

www.insubiz.dk