Karriere

Herunder finder du ledige job. Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Brandrådgiver – med lyst til at arbejde med skadesforebyggelse og Rådgivning

Brænder du for at arbejde med brandrådgivning, herunder forebyggelse og risikostyring med fokus på at sikre menneskeliv og værdier? Har du lyst til at rådgive kunderne i ny- og ombygningssager med udgangspunkt i BR18, så er det dig, vi har brug for i vores specialist team.

Vores team består af 11 dedikerede medarbejder, som træner og udvikler sig sammen. Vi søger tillidsskabende, glade og initiativrige medarbejdere, som vil være med til at give vores kunder og samarbejdspartnere de bedste løsninger. Vores kunder består primært af entreprenører, arkitekter, ingeniørvirksomheder, kommuner, forsyningsselskaber, boligselskaber, større produktionsvirksomheder mv.

Arbejdsopgaver:

 • Brandrådgivning og forebyggelse, herunder certificeret
  brandrådgivning
 •  Bygningsgennemgange af bl.a. boligforeninger og kommunale
   bygninger.
 •  DVK-planer
 • Udarbejdelse af bl.a. brandstrategi, brandplaner m.m.
 • Rådgivning af kunder ift. forbedring af risici indenfor brand
 • Rådgivning om skadesforbyggende tiltag
 • Evt. afholdelse af undervisning / kurser
 •  Der vil være periodevis udekørsel og besøg på forskellige lokationer i
 • Danmark.


Baggrund:

Du kan evt. have en baggrund som bygningsingeniør eller bygningskonstruktør. Det er ikke et krav, men en overbygning som certificeret brandrådgiver, CFPA-uddannelse eller master i brand, vil være et plus. Hvis du lige har færdiggjort din uddannelse, er du ligeledes meget velkommen til at søge stillingen, da vores fantastiske team, nok skal sørge for den oplæring du har behov for.

Personlige egenskaber:

Det er vigtigt du er nysgerrig på kunderne og deres udfordringer og evner at sætte dig ind i kundens udfordringer og ønsker gennem dialog. Du skal kunne arbejde selvstændigt, være venlig, imødekommende, struktureret, detaljeorienteret og kunne planlægge din egen tid.

Arbejdssted:

Arbejdssted er Lyngby, Århus eller Ribe, og med høj fleksibilitet for at tilpasse arbejdsdage og længde under hensyn til ansøgerens familieliv.
Der tilbydes løn efter kvalifikationer.

Vi værdsætter et socialt og uformelt arbejdsmiljø, med fokus på både menneskelig og faglig udvikling. Vores fantastiske team er helt unikt med plads til forskellighed og åbenhed. Du vil få dygtige kollegaer, som gerne deler ud af dem selv og deres høje faglighed. Vi har en glad og livlig tone der smitter af på arbejdsglæden og hjælper altid hinanden i evt. pressede perioder.

Opstart hurtigst muligt

Kontakt Ivan Langmach på telefon 24 45 45 11 eller [email protected].