Referencer

Hos NORTH Risk Management, Certificeret brandrådgivning samarbejder vi med mange forskellige virksomheder og privatpersoner i vores virke som rådgivere. 
Vi har erfaringer med både større og mindre sager, hvortil I herunder kan finde nogle af de projekter vi har arbejdet med.

Midtbyens Naturbørnehus

Nyopførelse af Midtbyens naturbørnehus i Sønderborg. BK3

Nyopførelse af Midtbyens naturbørnehus i Sønderborg by. 1.400 m2 fordelt på 2 etager med plads til ca. 130 børn samt personale. Naturbørnehuset, med indvendig og udvendig træoverflader, har ønske om en stærk tilknytning til den omkringliggende natur, med daglige ture til det nærliggende Kær Vestermark.

Midtbyens naturbørnehus, fordeles således vuggestue børn får deres daglige gang i stueetagen, mens de ældre børnehavebørn får 1. salen at boltre sig på.

Alle børnene får rig mulighed for at blive udfordret og stimuleret, da der bl.a. udformes motorikrum med klatrevæg og rutchebane, krea-rum, legehuler, science-rum, små nicher til leg samt et stort hjerterum, som bruges til fællesrum.

NORTH Risk Management, Certificeret brandrådgivning har været brandrådgiver gennem hele dette projekt og er glade og taknemmelige for, at kunne bidrage til at skabe sikre rammer for fremtidens børn.

Kunde: Sønderborg Kommune

Nye Boliger på Apotekergrund i Ribe

Nyopførelse af boligbyggeri i Tvedgade. BK2

I Ribe midtby er det gamle apotek skiftet ud med tre moderne bygninger der kan huse nye lejere i det centrale Ribe. Projektet er en moderne nyfortolkning af et typisk byhus 2,5 plan, der rummer 3 lejligheder, alle med privat have eller altan. Projektet, som er tegnet af Arkitektladen for Nica Ejendomme, har været til stor interesse for de lokale i området.

Nica Ejendomme udtalte til rejsegildet at det er “Dejligt at der har været så stor opbakning og interesse for projektet”.

NORTH Risk Management, Certificeret brandrådgivning har været brandrådgiver gennem hele dette projekt og er taknemmelige for at kunne skabe spændende samarbejder i Ribe, og ser frem til at projektet står færdigt.

Ribe Bryghus

Renovering af den gamle Togremise i Ribe

Bygninger oprindeligt opført med henblik på opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne rummer nu Ribe Bryghus. Bygningerne er indrettet med respekt og hensyn til det historiske og bevarelse af bygningens karakteristika.

Anvendelse af bygningen består bl.a. af øl-brygning, rundvisning med udskænkning og mulighed for afholdelse af mindre arrangementer.

Ribe Bryghus er drevet af lokale ildsjæle. Den gode øl kombineres ved særlige lejligheder med god musik – Helt sikkert et besøg værd. 

Projektet er udført i samarbejde med Arkitektladen.