Værdier

NORTH Risk Management, Certificeret brandrådgivning er bygget på disse seks værdier.

Glæde

Glæde er en forudsætning for vores relationer i Langmach Ribe. Vi vil rigtig gerne have glade medarbejdere og glade kunder, og vi forsøger altid at tage tingene med et smil. Vi tror på, at glade medarbejdere trives bedre, og kan være med til at udvikle gode kunderelationer og godt håndværk.

Mod

NORTH Risk Management, Certificeret brandrådgivning har altid mod på udfordringer, som kan være med til at gøre os endnu skarpere på vores felt. Mod giver mulighed for at prøve noget nyt og at tænke anderledes, og vi synes det er fantastisk at have muligheden for i samarbejde med vores kunder at skabe nye tiltag som kan øge bevidstheden om brand, forebyggelse og risikostyring.

Gode oplevelser

NORTH Risk Management, Certificeret brandrådgivning ønsker at skabe gode oplevelser både for vores kunder og for vores medarbejdere. Vi værdsætter den personlige kontakt. Vi interesserer os for vores kunder, og med anerkendelse og ordentlighed i vores arbejde gør vi vores bedste for at skabe de muligheder, som giver bedst mening for vores kunder og medarbejdere.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er vigtigt for NORTH Risk Management, Certificeret brandrådgivning. Vi tror på at fleksibilitet og glade medarbejdere er en forudsætning for at skabe en god arbejdsplads. Med en fleksibel arbejdsplads ønsker vi at sikre anstændige arbejdspladser, som tilgodeser sammenhængen mellem familie- og arbejdsliv.

Høj faglighed

Vi bestræber os på hele tiden at højne vores niveau. Vi uddanner os løbende, og forsøger at have en bred sammensætning af medarbejdere, som bidrager til et både personligt og fagligt udviklende miljø, hvor sparring er en naturlig del af hverdagen.

Tillid

Vi har tillid til vores kunder og regner med, at vi vil hinanden det bedste. Vi tror på, at vi med en åben, respektfuld og anerkendende dialog, kan skabe gode løsninger til glæde for kunderne.